Sett opp hus på to dager!

Du har sikkert fått med deg siste nytt på eiendomsmarkedet! Har du ikke falt for konseptet om mikro- eller minihus enda så er det ikke lenge igjen før også du blir med på minihus bølgen. Vi har blitt mye mer bevisst om våre valg også hva angår bosituasjon og trenden med små hus har kommet til Norge fra Amerika. Populariteten fra store hus har krympet! Nå skal husene være små med praktiske løsninger. Kanskje har du valgt en løsning som gjør det mulig å frakte minihuset rundt på hjul rundt omkring i verden? Er konseptet helt nytt for deg vil du kanskje bli overrasket over hvor mye det kan gi deg å snu om livssituasjonen fra større areal hus til små, søte, fleksible hus.

Brett ut huset ditt på minimal tid!

Undersøkelser viser at jo bedre økonomi vi har jo mer investerer vi i oppussing og hjemmet vårt. I en verden i konstant forandring har vi blitt mere bevisst over våre valg og luksus har gått fra større boareal til fleksible løsninger som de såkalte minihusene. Her finner du prototyper som kan brettes ut til et hus på ti minutter til små hus som kan settes opp på kun to dager. Sistnevnte er en kommersiell løsning fra Italia og består av prefabrikkerte fabrikater som transporteres til tomten du skal sette opp huset på. Elektrisk anlegg, avløpssystem og klimaanlegg er inkludert i pakken. Fundamentet trenger være flatt og huset trekkes opp fra mønet. Siden det skal stå i lengre perioder anbefales det for interesserte å montere gjenvinnbare pæler for huset å stå på. De kan brukes til forbigående arrangementer, og flere moduler kan forme de flotteste hjem. Konstruksjonen og veggene tilpasses temperaturene i landet det settes opp i.

Bedre hverdag med minihus

Du trenger ikke være lenket til et sted lengre. Har du en fleksibel jobb vil du kanskje foretrekke et hjem du kan ta med deg rundt omkring. Minihusene som også har fått sine egne tv-program har vist verden at det går an å sette opp et bittelite hus med praktiske, sjarmerende løsninger for hele familien. Her kan alle forskjellige målgrupper komme på bomarkedet og realisere et fleksibelt behov i hverdagen. Studenten kan gjennomføre studiene uten en større husleie og paret som har levd et usunt A4-liv kan prøve en annerledes hverdag. Per idag finnes det flere praktiske løsninger når det kommer til minihus. Du trenger ta et oppgjør med dine unødvendige vaner, men du har alltid plass til hva du trenger i et selvkomponert hjem. Både sofa og seng er et must i de fleste hjem samt som kjøkken og bad. Selv om arealet er mindre kan du tegne drømmehuset fra 20 kvadratmeter!