Pusse opp boligen din før salg?

Har du planer om å pusse opp din bolig før du skal legge den ut for boligsalg? Da har vi noen gode tips til deg her, som du bør få med deg før du hiver deg ut i det. Selv om oppussing ikke nødvendigvis vil øke boligens verdi så mye, er det likevel mange ting du kan gjøre for å forbedre helhetsinntrykket – til en billig penge. Spørsmålet du kanskje stiller deg er hva som bør prioriteres?

Førsteinntrykket er viktig

Det som dine potensielle kjøpere ser først når de kommer på visning i boligen din, er entreen og inngangspartiet. Har malingen flasset av rekkverkene eller er de full av ugress, er dette en enkel affære å få ordnet kjapt.

Fjern alle persienner og rullegardiner. Det er viktig å vise fram så god utsikt som mulig, og gi stuen så mye lys som overholdet mulig. Hvis tapeten er gammel og slitt, frisker det opp med f.eks. en lys fototapet fra Familietapeter.no som kommer i en rikelig utvalg av farger og tema. Hvis du har planer om å skifte ut peisen din med en mindre vedovn, er dette temmelig kostbart.

Prøv å pynte innganspartiet til boligen din etter sesongen. Noe som tar seg godt ut om høsten og vinteren er store lykter. På sommerstid gjør det seg godt å pynte inngangspartiet med krukker og blomster.

Bør jeg pusse opp kjøkkenet før salg?

Dette er et spørsmål mange stiller seg når de skal pusse opp før boligen skal legges ut for salg. Det enkle svaret på dette spørsmålet er et definitivt nei. Når det gjelder kjøkkenet, finnes det mange forskjellige meninger om hvordan det skal se ut, funksjonene det inkluderer og hvilke løsninger som bør velges. Så lenge alt fungerer på kjøkkenet ditt, vil vi anbefale deg å la det stå som det er før du legger boligen ut for salg.